Malmö idag!

Har varit i Malmö idag med Emmi, Linnea och Amanda. Lägger in bilder på vad jag köpte!


bandeau bh från JC 129:-
hipsters från gina tricot 99:-


linne från JC 199:-


väska från gina tricot 299:-


mobilskal från teknikmagasinet 80:-


bokstopp från Lagerhaus 89:-


svarta jeans från H&M 199:-


khakigröna byxor från JC 399:-

hej

jag var på yoga idag, hejdå.

Tillfällig header!



Har ny header för tillfälligt & känner jag mig själv rätt blir den hära tillfälligheten väldigt länge!

väldigt arg, måste skriva av mig.

Idag var Tomelilla på tv  4 nyheterna, vilket är stort i sig. Här har ni länken : http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/tv4nyheterna?title=tv4nyheterna_19_00&videoid=1197918&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se
 
Har nog sett klippet fyra gånger nu och jag undrar vad är det med folk? Jag vet inte ens hur jag ska reagera, jag är så arg jag känner mig så ledsen för att något som detta händer runt om kring mig, där jag bor. Jag kanske är dum, men jag förstår inte.. hur kan man skrika något dum till någon eller kasta sten på någon för en sådan här andledning? Jag har så många frågor att ställa till mig själv, till alla dessutom. Hur mår man när man gör något som detta? Man måste göra något åt sig själv innan man kan börja försöka göra något åt någon eller några andra.

Låt folk ha sina egna kulturer, låt folk gå klädda som dom vill. Jag kan inte förstå hur den somaliska kvinnan måste känna sig, hur rädd hon och hennes barn måste känna sig. Ännu värre är det att polisen inte gjorde något åt det! Återigen säger jag att jag känner mig så ledsen, jag förstår inte.
Dom säger på nyheterna "hade hon bara tagit av sig sin slöja hade hon inte fått sten på sig" varför är det så? Det är ju förfan samma människa bara med annorlunda kläder? Stenar man någon för att den har på sig en slöja, då är det något som en fruktansvärt fel. Dessutom var det någon som hade ringt in och sagt något i stil med att "Går man med ett sånt tält så är det inte så konstigt att man får sten på sig för att tomelillaborna inte vill ha något sånt" och då undrar jag, vafan är detta? Uschnej, jag är så arg.. finner bara olämpliga ord för tillfället... alla är olika, låt oss vara det!

Förmodligen i skolan nu.

Nu är jag förmodligen i skolan, jag började för ca en timme sen. Dock vet jag inte vad jag har gjort under denna timmen med tanke på att jag skrev inlägget runt sju igårkväll. Roligt det här med tidsinställt. Nu ska jag fortsätta gå i skolan och hoppas på att vi slutar tidigt och om jag nu ska få ett nytt schema, att det är suveränt!

Skola imorgon, varför är jag så liten?

Söndag idag och lovet är slut imorgon vilket betyder att vi har skola då. Jätte jobbigt om du frågar mig, det skulle varit så fkutansvärt skönt att gå en termin haft lov en termin osv. Ja ni fattar, men det går ju inte. tjat tjat tjat, ska upp tidigt imorgon. Men det blir väl härligt att vända tillbaka dygnet igen, skulle gjort det igår men då stanna Oliver här till sent.

Nej nu ska jag kolla vidare på tv, det är ju Harry Potter.. ovanligt att jag kollar på det? ;) Nej fy, ni lär höra av mig imorgon, hade tänkt göra ett inlägg nu.


JUSTE!

Ska snart skaffa en ny tillfällig header, denna är ju fuktansvärd.

Nytt mobilskal

Nu hade jag tänkt vara jätte duktig och börja ta tag i min bloggning igen, ska försöka blogga i alla fall två gånger om dagen. Har ju min fina mobil nu. Hade tänkt att jag skulle visa mitt nya rosa skal men jag hittar inte hur haf ska använda min cam, är det bara min bärbara som klyddar på detta vis?

Gjorde klart hela mitt arbete igår, blev nog på några sidor. Det måste bara finputsas i skolan i lite bättre program, måste köpa det också till min vanliga dator. Nu ska jag fortsätta kolla på barnprogram, sen ikväll hoppas jag på att någon vill leka med mig och emmi, skolan börjar ju snart. Gud vad skönt det ska bli när jag är 18!

RSS 2.0