Världens bästa!


Helgen i text.

I fredags kom Emmi hit och mös med mig, käkade godis och bara tog det lugnt. Dessutom fick vi fika i skolan.
Sen i lördags träffade jag Emmi igen efter att hon hade jobbat, Joel och Rijad kom också dit. Spelade spel och kollade film, Toy Story 3 haha.

Sen idag, vaknade hos Emmi halv tio, åkte hem, gjorde mig i ordning. Sen åkte vi till Ystad halv elva för att fira min kusin Bonnie. Efter det åkte vi hem vid tre fyra kanske. Sov en stund, käkade och nu sitter jag här. Ska nog snart göra lite matte, får se om jag orkar åka till skolan imorgon. Så fruktansvärt kallt på mornarna.

Plus att mitt simkort måste komma imorgon, min mobil ligger här och bara väntar på mig. Blir ju ledsen.

Gissa vad jag nyss klickade hem?

Juste, iphone skal och iphone "skydd". Får förhoppningsvis ett rosa till jul!


In love!


Öppet hus.

Här hemma och dom som vill får komma. Haha nej jag skojade, idag gick jag till sju! Usch hemskt va? Vi hade öppet hus på skolan, gjorde någon långhårs uppsättning sen åkte jag hem. Nu funderar jag på om jag orkar laga mat eller om jag skiter i det.

Idag hade vi bad, en massa olika tävlingar och laget jag var i vann, toppen! Nu hade jag tänkt värma mig lite, kanske se en film eller två, efter det ska jag slå in några paket och sen sova.

Nyfärgad.

Har nyss färgat håret, kanske blir en bild senare.

Läslus.

Vaknade för ett tag sen, nu har jag läst hela dagen. Boken är snart slut och jag behöver Harry Potter tre. Alltså måste jag till Ystad i värsta fall Malmö. Finns inga inbundna böcker på internet.

Nu ska jag ner och handla. Behöver hårfärg! hmm.. ska jag bli blond igen?

Harry Potter and the deathly hallows!

Vill ni inget veta om filmen skulle jag sluta läsa redan nu. Jätte bra film enligt mig, den har allt. Kärlek, spänning, humor och flera olika gråt scener. Jag grät i alla fall en hel del, medans söta killar tröstade mig. I alla fall, tillbaka till handlingen. Filmen börjar med att alla mugglare (icke magiska) flyr ifrån Voldermort och hans dödsätare. Harry Potter och resten måste ta sig till Mrs Weasley's. Så hälften av gruppen dricker ett Polyjuice-elixir, en dryck som gör att den som dricker det förvandlas till en annan person under en timmas tid, personen i detta fall är så såklart Harry. Så medan de reser är där massa Harry's. En av tvillingarna Weasly blir skadade och Alastor Moody dör på vägen.

En av Rons större bröder gifter sig och under festen kommer det såklart dödätare som är ute efter Harry, så han ger sig av med Hermoine och Ron. De "campar" på en hel del olika ställen och det sluta med at de till sist hittar och förstör en till horcrux ett föremål som en person har lagt en del av sin själ i. Ron kommer tillbaka igen efter ett bråk med Harry och de beger sig till Harrys barndomshem. Där de möter ormen från Voldermorts "gäng".

Efter många om och men, kommer de till Voldemorts källare, men eftersom att Harry så ser ut som ett svullet djur i ansiktet känner de inte igen honom. Dobby kommer i alla fall dit, alfen från Harry Potter och hemligheternas kammare. I slutet av filmen dör Dobby och Voldemort öppnar Dombeldores grav och tar hans stav. Dåligt slut eller vadå?


Efter filmen nu har jag i alla fall fått reda på.. (jag vet inte med säkerhet) att Snape egentligen är på Dombeldores sida men eftersom att han var döende så döda Snape han i alla fall. Något som jag också fick reda på var att ärret som Harry har tydligen också är en horcrux.

Spännande det här.. nästa film kommer ut i juli. Tills dess kommer jag ha läst ut alla böckerna eftersom att jag inte orkar och inte har tålamod att vänta så länge. Så nu går jag och fortsätter på min Harry Potter och hemligheternas kammare bok. Hoppas att ni som ville fick någon reda på det här med filmen.

Tidsinställt inlägg.

Tänkte pröva det, nu sitter jag antagligen i skolan och käkar någon äcklig skolmat. Tycker synd om vår mattant som ska behöva ge det till oss.

Trailern.



Samma saker varje dag.

Känns som jag gör och skriver samma saker varje dag, jag stiger upp i suktan om att få stanna hemma och sova. Jag går i skolan och längtar efter att få komma hem och sova, jag åker hem och sover. Jag äter, jag läser och kollar på tv. Sen sover jag, jag börjar känna mig som ett djur, allt går på rutin. Man gör inget roligt mitt i veckan, det finns inget roligt att göra, detta äckliga väder tar kol på mig. Jag har något att se fram emot nu i alla fall, det är bara en dag kvar i skolan, alltså fredag, vilket betyder att vi har Agge. Ett av få skäl att man till sist tar sig upp på morgonen och går dit. Usch nej, nu låter jag deppig. Jag tänker tjata om igen att jag ska se Harry Potter imorgon och nu om 3 minuter börjar bakom kulisserna på Harry Potter filmen, vilket jag måste se nu!


Känner mig som en riktig kvinna nu.

Gud vad jag har slitigt idag, jag har tvättat, diskat, plockat ur diskmaskin och det värsta av allt. Städat inte bara en toalett utan båda två och nu är jag helt narig om händerna, tänkte gå och smörja in dom efter detta inlägget. Imorgon har jag redovisning och jag hatar det, räcker det inte med arbetet vi gjorde? I alla fall tänker jag göra det imorgon så jag har det gjort. Fick dessutom skolkatalogen idag, har sagt det innan och jag säger det igen. Hur dåligt kan ett foto bli? Hade sämst fotograf med, nej nu ska jag inte klaga mer.. på fredag ska jag se bio. Längtar som tusan!

Ser det inte helt underbart ut?






Träningsvärk imorgon.

Är nyss hemkommen från skolan och träningen, fyfan vad jag kommer ah träningsvärk imorgon. Kan knappt gå i trappor nu, haha. Jag måste börja träna mer!
Juste! Min familj, jag och Emmi åker till Turkiet i Augusti, längtar som en gris. Lägger in bilder på hoteller senare ikväll. Nu ska jag klä på mig och äta vindruvor!

Godnatt!

Nu ska jag gå och sova, ska upp tidigt imorgon igen. Vi borde ha längre sovmornar, ska dessutom inte ha idrott imorgon, måste ta bussen tidigare eftersom att jag ska till tandläkaren, igen! Godnatt sötnosar.

Ny header

Juste! Jag måste fixa ny header, men har inga bilder

Prov imorgon, suck

Kom nyss hem från skolan, mammas jobb och affären okejdå jag var hemma om innan men det var bara i någon minut eller så. Jag har dessutom prov imorgon som jag måste plugga på ikväll sen har jag lovat mamma att hjälpa henne med maten nu. Fläskfilé och sallad med sås, låter gott. Det blev bara ett kort inlägg idag, ska börja göra fler och längre men jag har inte direkt något att skriva om.  Nu ska jag byta om till mjukisar och gå ut och hjälpa mamma med maten!

släkten hela dagen!

Igår vad Jocke och Joel här, hade en sjukt rolig kväll. Först åt vi, sen hem här och baka kalddkaka. Sen snackade vi mest, sen drog dom hem vid fyra. Själv var jag i säng vid fem och idag steg en trött Nathalie upp tio, skulle egentligen upp åtta. När jag kom till mormor och morfar hade alla nyss käkat men jag fick en bulle i alla fall. 
Mös runt lite sen ville Johan bli klippt, belv själv jätte nöjd med slutresultatet! :)

Nu kom jag i alla fall nyss hem, har varit med mormor på Bo Olsson lite, handlat presenter. På tal om presenter ska jag gå och ge min pappa hans farsdag present nu!


RSS 2.0